Beoordelingen van Mr. Sushi Groningen

Recente recensies van Mr. Sushi Groningen

4 sterren na 385 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na 3 kwartier nog geen bestelling binnen. Wel werd ik gebeld dat het heel druk was en dat het nog zo’n drie kwartier zou duren. 40 minuten later inderdaad de bestelling. Er ontbraken dingen, dus achteraan gebeld. Er werd mij toegezegd dat ik gratis sojabonen zou krijgen. De ontbrekende dingen werden binnen 10 minuten gebracht, alleen zonder de gratis sojabonen. Jammer, over het algemeen was m’n ervaring met Mr. Sushi goed, maar dit viel me erg tegen.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al een aantal keer besteld bij Mr. Sushi. Nog nooit teleurgesteld, altijd top kwaliteit! Kortom, heerlijk! Een klein minpuntje is de levering. Deze laat soms lang op zich wachten. Er wordt wel altijd netjes gebeld als het langer duurt van verwacht. Tip: als je optijd sushi wil eten, optijd bestellen ;-)

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd heerlijk gegeten, en de bestelling binnen half uur bezorgd, echt top!!

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Al meerdere keren besteld hier.

, 18-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het duurde al meer dan een uur,heb zelf gebeld ,jammer dat ze het niet lieten weten dat het langer zou duren,crispy rolls waren koud

, 16-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vond de Sushi erg lekker alleen bij de bezorging waren geen stokjes toegevoegd, waardoor wij de Sushi met de hand moesten eten (want met mes en vork werkt ook niet)

, 16-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prijs-kwaliteit is in orde, ik kom hier graag terug. De bezorgtijd is vaak wel 1 - 1.5 uur, maar dit is vergelijkbaar met andere aanbieders. In het geheel ben ik ruim tevreden over Mr. Sushi (leuke acties!) en daarom raad ik hen aan.

, 15-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas duurde het een uur voordat de bestelling werd bezorgd. Daarnaast werden geen stokjes meegeleverd.

, 15-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, de gratis rol is ook een leuke extra. Echter de bezorging duurde wel erg lang. 18.30 besteld om 20.10 pas bezorgd. Geen telefoonnummer op de site te vinden voor info. Het was op een zaterdag maar dik 1,5 uur wachten had ik niet verwacht. Jammer, hierdoor zal ik de volgende keer ergens anders bestellen.

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde 1,5 uur voordat de sushi er was en deze was echt ijskoud (van de buitenlucht) toen we hem kregen. Het was echt niet lekker meer en we hebben de helft weggegooid.

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi echt een aanrader’. De bezorging is altijd rond de 3 kwartier gister alleen jammer genoeg 1,5 uur gewacht ... ik had opbeld naar jullie om te vragen waar de bezorger bleef toen kreeg ik als altwoordt dat weet ik niet, hij wist ook niet ongeveer dat vond ik een beetje jammer ... voor de rest top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker. Bij een bestelling van 17,50 krijg je een gratis rol. Aangegeven welke ik wou maar de rol zat er helaas niet bij. Jammer. Verder lekkere sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hier vaak besteld en de sushi was lekker maar hebben meer dan 2 uur op de bestelling moeten wachten.

, 12-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging duurde erg lang, meer dan een uur en het eten was lauw in plaats van koud. Mede hierdoor was het zeewier aan de buitenkant vrij taai.

, 12-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden de sushi deze keer minder lekker. De nori (sushi-vel) was erg taai en plakkerig, dat maakte het onaangenaam om te eten. We hadden het idee dat het al wat langer had gestaan. Of dat de kwaliteit vd nori minder was. Jammer. Want we bestelden voor de 2e keer omdat onze eerste ervaring met Mr. Sushi heel goed was!

, 11-01-2019

Kwaliteit:

Rating

De sushi zelf was prima, moesten wel 15 minuten langer wachten bij het afhalen terwijl ze onze bestelling 5 uur van te voren al hadden ontvangen. Zouden ook een gratis handroll krijgen maar die heb ik nergens gezien.

, 10-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze waren ander half uur te laat kregen daarom wat extra er bij de sushi was heerlijk

, 10-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was goed. Bezorgtijd was exteem lang. Sushi werd >45 minuten na de aangegeven bezorgtijd geleverd.

, 08-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg jammer. We hadden nog al haast dus hadden onze bestelling rond 16:30 al gedaan voor 18:30 zodat we daarna snel weg konden. Werden om 18:40 gebeld dat ze nog op de bezorger aan het wachten waren maar dat onze bestelling al wel klaar stond, kan gebeuren. Rond 19:00 en 19:15 maar weer zelf gebeld waar ze bleven. Uiteindelijk werd het bezorgd, maar hadden we vrijwel geen tijd meer. Dat het klaar stond geloofden we overigens niet, de sushi kwam gedeeltelijk nog warm aan.

, 08-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rijst van de sushi was een beetje natterig. Het was niet zo heel fijn eten

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde meer dan 2 uur

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel te laat bezorgd, moest langer dan een uur wachten, was netjes geweest als ze even hadden gebeld.

, 04-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Voor 1 januari besteld en einde dag opgehaald. Normaal gesproken dik tevreden en nu deels een ramp! Crispy was klef, de rollen te dik en ook te dik gesneden. De zalm was bijna wit van vet. Voor deze bestelling heb ik echt te veel betaald. Wie stonden er in de keuken??

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rook fishy en reist was geen goede kwaliteit.

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Crispy chicken. En tempura gamba was koud. En weer jammer genoeg langer wachten.

, 01-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi heerlijk! Helaas duurt bezorgen wel heel erg lang. 2 x besteld en 2x langer als 2!! Uur moeten wachten!

, 01-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rijst was niet heel goed gaar helaas. Ook vroeg ik om een beetje extra sojasaus, maar kreeg echt nog minder dan normaal.. merkwaardig als je hier vaak bestellingen doet van rond de 30/40 euro..

, 01-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi! Bestellingen zijn altijd op tijd en de kwaliteit is top!

, 01-01-2019

Kwaliteit:

Rating

, 01-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-01-2019

Kwaliteit:

Rating

, 01-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dat was voorlopig echt de laatste keer dat we sushi bestelden bij Mr. Sushi. Het duurde 4 uur voordat we de complete bestelling thuis hadden. Bestelling geplaatst om 17:15. Om 18:30 maar eens gebeld waar de bestelling bleef. De man aan de telefoon verzekerde dat de bezorger al op weg was en er binnen 30 minuten zou moeten zijn. Niet dus. Om 19:20 eindelijk de bezorger aan de deur. Met slechts de helft van de bestelling. En de sushi die bezorgd was, was erg beneden peil: rommelig, stuk en een zooitje. Ook geen stokjes, wasabi of gember meegeleverd. Uiteraard gebeld. De bestelling zou opnieuw worden bezorgd. Binnen 30, max 45 minuten. Dat werd 1:15 uur. En ook toen weer incompleet. Uiteindelijk kwam om 21:15 uur het laatste deel van de bestelling. We bestelden regelmatig bij Mr. Sushi en merkten de laatste tijd al dat de bezorging steeds langer duurde en de kwaliteit van de sushi hard achteruit ging, maar zo bont als bij deze bestelling maakten ze het nog nooit. Jammer, maar er zij

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mr.Sushi heeft de beste afhaalsushi van Groningen en de sushi blijft fris en lekker en ruim belegd.. Zeer tevreden!!

, 29-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We moesten 2,5 uur wachten op onze bestelling, waardoor we eigenlijk al geen tijd meer hadden om te eten. De sushi zelf was lekker.

, 29-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik moest langer dan een uur op mijn bestelling wachten. Ondertussen probeerde ik ze te breiken, om te vragen waar mijn bestelling bleef, maar de lijn was gesloten. En de sushi rijst was plat gedrukt doordat ze alles waarschijnlijk snel hebben gedaan en niet zorgvuldig. Kort om geen fijne ervaring dit was de eerste en laatste keer.

, 29-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na maandag na uur bestelling geannuleerd. Nu weer geprobeerd. Bij bestelling gezet als het uitloopt bel dan even. 17:45 moest de bestelling er zijn 18:10 gebeld. Moesten nog me bestelling klaarmaken en kwamen en toen pas achter dat de tonijnsalade op was. Dus bijna half uur later dat het bezorgd moest worden kwamen ze daar pas achter. Maar weer geannuleerd. Beetje jammer

, 29-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Chaos. Mr Sushi heeft het simpelweg te druk. Bezorgers komen een uur te laat dus bestel ik online en kom ik het afhalen op het geplande tijdstip. Helaas sta ik dan ook nog mintens 20 minuten te wachten. Toch blijf ik dit de lekkerste sushi vinden dus ik blijf hier bestellen.

, 29-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal zeer tevreden over mr. Sushi, dit keer was het minder lekker. Waar het precies door kwam weet ik niet. De rijst was niet helemaal gaar en plakkerig. Wel weer grote hoeveelheid en mooi divers pakket.

, 29-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

helaas vanavond maar de helft van mijn bestelling gekregen. Telefonisch geen contact mogelijk, ook niet via de website te bereiken. Bestelling was er ook pas na 80minuten, terwijl de indicatie bij bestellen nog op 30 minuten stond. Al met al, vandaag gewoon helemaal slecht!!!

, 28-12-2018

Kwaliteit:

Rating

In verband met drukte zou ik een uur moeten wachten (tot 18:00 uur). Dit was voor mij geen probleem. Bezorger kwam echter pas om 19:45 uur. Geen sojasaus gekregen, geen stokjes en de sushi viel helemaal uit elkaar...

, 28-12-2018

Kwaliteit:

Rating

We hebben voor de 1e keer hier bestelt. De sushi was erg lekker, helaas miste er wel wat van onze bestelling. Nu gaat het maar om €5,- maar toch zonde dat zoiets gebeurt.

, 28-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel hier altijd maar na gisteren weet ik niet of ik dat blijf doen. We hebben 2 uur moeten wachten op een incomplete bestelling. 2 keer gebeld, en toen was het er eindelijk na 2 uur. Bleek dat er een deel miste, dus wéér gebeld. Dit zouden ze naleveren en het zou 3 kwartier duren (het was ondertussen 20.15, de bestelling was om 17.55 geplaatst). Om 10 uur was het ontbrekende deel van de bestelling er nog niet en het is ook nooit aangekomen. Ik kan begrijpen dat het druk is maar laat me dan weten dat het niet meer gaat lukken om het laatste deel te bezorgen en bied iets aan ter compensatie ofzo. Ik heb er tenslotte wel voor betaald en er uren op gewacht. De sushi was overigens ook snel in elkaar gerold en dat was te zien, maar dat vind ik verder niet erg. Jammer.

, 28-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg druk. Daarom duurde de bestelling langer dan verwacht. Maar het wachten waard Heerlijke sushi en wat extra loempia’s voor de kinderen. Meer dan tevreden door deze goede service.

, 27-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3.45 uur wachten! Niet normaal. En de edamame boontjes waren helaas op.

, 27-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na 2,5 uur eindelijk mijn bestelling binnen. Een berichtje of een tijd aangeven wanneer ik het kan verwachten. Op de site aangeven dat het druk is, zodat ik voor het betalen kan kiezen of ik daar op wil wachten.

, 26-12-2018

Kwaliteit:

Rating

12:30 besteld voor 17:45 18:05 gebeld en zeiden ze dat het druk was maar me bestelling al onderweg was. Dus dacht dan even wachten want was om 18:00 vrij. Om 18:35 nog geen bestelling super vaak proberen te bellen maar geen contact. Na vaak bellen toch contact 18:45 en heb me bestelling geannuleerd. Zo jammer snap dat het druk is kerst avond maar had veel zin in sushi. En wees eerlijk toen ik gebeld had. Had ik gelijk kunnen annuleren en naar huis gaan.

, 26-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1e Kerstdag bestelling geplaatst en betaald. Bestelling is netjes afgehandeld. Ontving via de mail dat mijn bestelling is betaald en zsm zal worden bezorgd. Na 3 uur wachten en er uiteindelijk zelf naartoe gereden, bleek de zaak dicht te zijn. De volgende dag gebeld dat ik mijn geld terug wilde en gezegd dat het fijn zou zijn om te vermelden dat de zaak dicht was. Er was geen enkel begrip! Zelfs geen excuus. Ik moest mijn zoon teleurstellen dat het eten op zich liet wachten. Mijn geld zou binnen 5 werkdagen worden gerestitueerd. En bedankt jongens!!! Erg klantvriendelijk!

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi maar we hebben 2 1/2 uur op ons eten moeten wachten.

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb 3 uur moeten wachten op mijn bestelling

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd prima sushi!! Bezorgtijd is meestal wat aan de lange kant, maar het is het wachten zeker waard

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi vooral voor de prijs, voordeligste van Groningen denk ik. Niet de meest nette rollen maar dat vind ik persoonlijk niet zo erg. Las wel veel recensie dat ze dingen vergeten en ook bij mij was het raak: ze waren de sojasaus vergeten. Gelukkig had ik deze zelf in huis. Maar stel dat je dat niet hebt dan is dat toch behoorlijk balen, 22 sushi stukken wegwerken zonder sojasaus.. Toch raar dat het zo vaak fout lijkt te gaan als ik de recensies zo lees, een tasje inpakken lijkt mij niet heel lastig... Vooral als je er constant op wordt gewezen dat het niet goed gaat verwacht je toch dat je hier extra aandacht aan schenkt maar dat lijkt niet het geval te zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen hier altijd omdat wij dit 1 van de beste bezorgsushis vinden van Groningen. Echter, de laatste 2 bezorgingen waren niet van dezelfde kwaliteit. De maki’s hadden een kartonsmaak en de nigiri’s waren naar verhouding veels te groot. Echt jammer. Hoop dat ze snel weer hun roeping terugvinden..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Perfecte sushi! Het was heerlijk en wat een goede service, dikke duim voor jullie

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en precies op de gevraagde tijd bezorgd.

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is toch wel de fijnste afhaal/bezorg sushitoko :) lekker en fijne samenstelling voor wie voor 1 persoon wil bestellen. Wel 1 klein puntje, wij bestellen vaak iets meer omdat er eigenlijk altijd wel iets ontbreekt in het pakket. We storen ons er niet aan, we bellen er nooit achteraan ook, maar wil jullie er bij deze op attenderen. (Er zijn mensen die dat wel vervelend vinden)

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi. Lekker gegeten. We misten de chopsticks bij de sushi en de levering fuurde ditmaal erg lang.

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde een uurtje, heerlijk gegeten en grote porties! Top!

, 20-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Anderhalf uur gewacht en geen conpensatie gekregen terwijl dat wel werd beloofd.

, 20-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dik anderhalf uur moeten wachten op mijn bestelling. Op donderdagmiddag.. Sushi was wel verrukkelijk!

, 18-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles perfect verzorgd en lekker Plus punt genoeg saus

, 16-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben na een uur en kwartier maar gebeld om te vragen hoe lang het nog zou duren. Ze hadden niet genoeg bezorgers, dus het eten was wel klaar maar het zou minstens nog een half uur duren voordat er weer een bezorger beschikbaar zou zijn. We hebben onze bestelt toen zelf maar opgehaald. In principe niet eens zo'n probleem maar als wij er niet achteraan hadden gebeld hadden we niks gehoord en waarschijnlijk pas na 2 uur onze bestelling gekregen. Vooral het gebrek aan communicatie is erg jammer. Toen wij ons eten ophaalden kregen we geen excuses en ze namen gewoon nog extra thuisbezorgingen aan zonder te communiceren dat het wel eens erg lang zou kunnen duren. Eten op zich prima.

, 16-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb mijn bezorging überhaupt niet gekregen. Het was ongetwijfeld lekker geweest, maar het is gewoon nooit bij mijn huis aangekomen. Eerste keer bellen na anderhalf uur wachten, had inmiddels best veel honger, kreeg te horen dat het bezorgd zou worden zodra de bezorger terug was. Na bijna 2,5 uur weer gebeld want het was er nog steeds niet. Kreeg ik te horen dat er geen bezorgers waren om mijn bestelling te komen brengen (waar is die bezorger die onderweg was dan heen gegaan vraag ik me af), en dat ik het wel kon komen halen. Nou zat ik lekker in pyjama op de bank en had ik dus weinig zin om in de vrieskou m'n fiets op te stappen en het te halen, dat is namelijk waarom ik het bij mij thuis laat bezorgen.Heb vaak met veel plezier besteld bij jullie, maar dit vond ik heel teleurstellend.

, 16-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben ruim 2 uur gewacht voordat de sushi bezorgd werd. De sushi was wel lekker

, 16-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde bijna 2 uur onder het mom te weinig bezorgers... eten was prima maar bestel volgende keer wel ergens waar genoeg bezorgers zijn.

, 16-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal meer dan tevreden over Mr. Sushi, maar vandaag toch een stuk minder. Mijn gefrituurde garnalen waren lauw en in de sushi zaten rijstkorrels die soms nog echt te hard waren. Kreeg na het eten ook buikpijn. De bestellen duurde een uur en een kwartier. Normaal gesproken krijg ik de sushi altijd wel met een half uur (woon een straat van de zaak af). Jammer dat het tegenviel dit keer!

, 15-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Te laat geleverd Geen wakame en avocado maki ontvangen. Hier wel voor betaald....

, 14-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De nigri viel tegen. Veel rijst en flinterdunne zalm/tonijn. Je kon er doorheen kijken. Deze is dus niet voor herhaling vatbaar. La roll was wel lekker. Bezorging in een uur. Ik geef het een 6.

, 13-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim voor 6 uur besteld, eten kwam pas om half 8 aan. Er was veel mis met de bestelling. De gratis rol zat er niet bij. We hadden onder andere een box besteld waar 5 soorten sushi in hoorde te zitten, maar er zaten maar 2 in. Verder hebben we dubbel komko

, 11-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten kwam pas 1,5 uur na bestelling. en er ontbraken 2 bestelde rolls! Die werden weer een halfuur later nabezorgd......

, 11-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en voor het eerst in lange tijd OP TIJD bezorgd! Super, nu ben ik weer een blije klant.

, 10-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Aanrader. Zalm. Is erg goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rijst van de sushi mix was niet gaar en tevens niet vers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwam een half uur te laat, stokjes en saus bij de loempia's ontbraken dit keer. Eten wel weer prima.

, 09-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas niet zo'n goede ervaring. Ik heb bijna 2u moeten wachten op mijn bestelling. Toen het vervolgens toch nog werd gebracht waren de loempia's koud. De sushi was lekker, maar na 2u wachten is de lol er wel een beetje af.

, 08-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meest dramatische sushi die ik ooit in mijn leven heb gehad. Los van het feit dat het 2 uur duurde voordat ik mijn eten had, was de sushi smaakloos, viel uit elkaar en simpelweg niet lekker. Laatste keer dat ik bestel hier!

, 05-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal tiptop in orde! Het was heerlijk. Ook een erg vriendelijke bezorgster.

, 05-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en optijd bezogd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. Goede kwaliteit voor een nette prijs!

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1,5 uur gewacht op onze bestelling, daarnaast veel te weinig sojasaus erbij. Sushi was prima!.

, 01-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Surprisebox besteld met het idee om onszelf te verrassen, beetje jammer dat we de meest standaard sushi kregen! Had er meer van verwacht...

, 01-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk, echter duurde de bestelling 1.5 uur, en bij aankomst was hij ook niet compleet.

, 01-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 min puntje!Er zaten geen stokjes bij Eten was heerlijkkkkk

, 27-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was weer lekker zoals altijd, maar heb wel bijna anderhalf uur op mijn bestelling gewacht :(

, 27-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer als anderhalf uur gewacht op mijn bestelling, de sushi was zoals gewoonlijk heerlijk. Helaas was de andere bestelling ijskoud. 2 keer gebeld en bezorger zou onderweg zijn. Ik woon dichtbij dus ik vraag me af wat hij al die tijd heeft gedaan.

, 26-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim 2,5 uur gewacht op de sushi. Rijst plakte wat teveel deze keer. Ik bestel regelmatig sushi bij mr. Sushi, en dit is eigenlijk altijd prima, waardoor ik altijd terugkom. Maar de laatste tijd is de bezorgtijd ontzettend lang. Ik had bij deze bestelling een extra rol gekregen omdat ik de vorige keer 1,5 uur moest wachten op mijn sushi. Wat zou er tegenover 2,5 uur wachten staan..... 🤔

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hebben meer dan een uur op het eten moeten wachten. Eten zelf oké, had wel wat meer sojasaus bij mogen zitten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb 2 uur op mijn bestelling moeten wachten, vind ik niet netjes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer op rij een incomplete bestelling thuisbezorgd gekregen. Ditmaal was Mr. Sushi niet telefonisch bereikbaar dus daarom zelf nog naar de vestiging toe moeten gaan om de rest van mijn bestelling te krijgen. Eenmaal daar moest ik nog een half uur wachten tot ik de rest kreeg. Uiteindelijk wel extra gekregen voor de problemen maar ondanks dat alles geen topservice.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Kiploempia's besteld, vervolgens vega gekregen. Opgebeld en er zouden kip bezorgd worden. Dit waren weer vega loempia's. Slordig. Veder vond ik de kwaliteit van de sushi ook minder dan alle andere keren. Het viel eerder uit elkaar en de één was veel groter gesneden dan de ander. Jammer want eerder waren we altijd zeer tevreden.

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi en gefrituurde hapjes besteld. Bij bezorging, na een uur, alleen de sushi ontvangen. Over de sushi waren we erg tevreden. De andere hapjes waren echter niet bezorgd. Achteraan gebeld; geen excuses maar alleen chagrijnig meisje die zei Dat het dan wel later zou komen. Na halfuur koude dimsum box ontvangen.. jammer!

, 24-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna 2 uur moeten wachten op de bezorging. Toen ik na anderhalf uur belde waar de sushi bleef, kreeg ik excuses en de belofte dat ik donderdag of vrijdag zou worden teruggebeld ivm compensatie. Het is nu zaterdag en je raadt het al... geen telefoontje gehad. Waardeloos!

, 24-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waardeloos heb bestelling niet gehad wel betaald. Telefonische contact gehad als het goed is krijg ik mijn geld terug. Was iets mis gegaan met het systeem dat kan. Als compensatie zou ik mijn bestelling nu gratis krijgen maar helaas niks gehad erg teleurstellend ik wacht af of ik mijn geld terug krijg en anders maar weer contact opnemen.

, 24-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb ander half uur op mijn bestelling gewacht terwijl ik gewoon op een doordeweekse dag om 15.30 heb besteld!!! Omdat ik een afspraak had probeerde ik jullie te bellen of jullie al onderweg waren maar ik heb wel 15 x gebeld en kreeg elke keer keer het zelfde bericht dat jullie in gesprek waren en dan wordt de lijn meteen afgekapt. Sushi was erg lekker maar heb er helaas niet van kunnen genieten omdat ik alweer naar mijn afspraak moest voordat ik het op had.

, 23-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wanneer ik sterren in de min had kunnen geven had ik dat gedaan. Vandaag hebben ze er echt een potje van gemaakt en zij zijn dan ook mij, mijn huis en mijn vrienden/contacten kring kwijt als klant. Niet het alleen 1,45 u te laat bezorgen van de bestelling en het afpoeieren wanneer je hier verhaal over komt halen. Ook de bestelling zelf was een rommel. Alles was afgeraffeld, ik vond 2 haren terug die in de sushi waren mee gerold, de smaak van de rijst was laf en te nat. Alles wat krokant en knapperig had moeten zijn was sloffig. Zelfs de oranje bolletjes die er altijd op zitten waren uit smeerbaar.. Leuk dat Black Friday en de korting.. maar dat jullie het dan heel druk hebben is niet mijn probleem. Daarbij vind ik het compleet laten vallen van de kwaliteit echt een misstap.

, 23-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer slechte service. 2,5 uur gewacht op de sushi zonder enig bericht te hebben gekregen. Paar keer geprobeerd te bellen naar de winkel, maar steeds geen gehoor. Verder ook geen gratis rol gekregen wat nog vermeld is bij de notities.

, 23-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pas na 2 uur werd de bestelling geleverd. Na anderhalf uur (besteld om 13.40) 6 keer gebeld om te vragen hoe lang het zou duren. De ene keer kwam er een automatisch bandje waarin werd gezegd dat er niemand telefonisch beschikbaar was en de andere keren was de lijn bezet.. Via de voicemail ingesproken dat ik de bestelling wou annuleren en liever mijn betaalde geld terug wou. Meer dan een half uur later ging alsnog de bel. 3 seconden later ging die weer en de bezorger stond al tegen de portiekdeur aan te duwen. Na mijn verhaal dat ik had geannuleerd zei de meneer letterlijk: "ik met baas praten, bestelling gratis, alstublieft" en weg was die. Bij binnenkomst de tas gecontroleerd en de warme hapjes waren zo koud dat ze keihard waren geworden. Benieuwd of het restaurant tenminste het fatsoen heeft om nog contact op te nemen, want anders was dit echt de laatste keer.

, 21-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk maar de bezorgtijd is toch altijd weer een bevalling

, 20-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heel erg lekker, maar de bezorging duurde erg lang!

, 19-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb 3 keer maki besteld en alleen 2 ontvangen. Daarna aan mr sushi gebeld. Ze gingen het sturen. 1 uur later nog niet binnen. Ontevreden

, 19-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb vaker besteld bij Mr.Sushi maar nu was ik niet onder de indruk van het het geleverde. De sushi was veel te dik gesneden en dat ben ik niet gewend. De smaak was wel goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na eerdere positieve ervaringen, viel gister tegen. Eerst werden de warme gerechtjes niet bezorgd. Gebeld en ze zouden nabezorgd worden. Expliciet gevraagd of ze niet inmiddels koud zouden zijn en dat zou niet zo zijn. Helaas was dit wel zo. Het bakje van de salade, die ook nabezorgd moest worden, was kapot aan de onderkant waardoor we niet alles op durfden te eten, bang voor plastic schilfers. Verder erg veel plastic zakjes al met al, zonde! De sushi was wel weer heerlijk, en de bezorgers waren snel en vriendelijk.

, 17-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeeerlijke sushi !!!!!!!!!!!! We hebben genoten.

, 17-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 15-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer superlekker maar opnieuw: meer dan 1,5 uur op gewacht. Dit keer belden ze na ongeveer een uur wel zelf dat het wat later zou komen en heb ik ook wat extra’s gekregen. Het is lekker maar als je snel eten moet hebben zou ik hier niet bestellen want het komt systematisch pas na 1,5 uur. Toen mr sushi er net was kwam het wel snel, laatste vier maanden is dat verslechterd.

, 14-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Snel bezorgd en de meest verse producten! Hele goede kwaliteit

, 13-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3 uur gewacht op de bestelling. Na 1.20 uur gebeld: het zou er binnen 20 minuten zijn. Weer een uur later was t er nog steeds niet. Weer gebeld ik zou geld terugkrijgen en kortingsbon krijgen en de dag erna zou er gebeld worden over de compensatie voor de slechte service. Dit is niet gebeurd en geld is ook niet terug gestort. Bestel hier niet! Ik ga mijn geld terug eisen. Sushi kwam na 3 uur. Was nogal haastig in elkaar gedraaid met hele dikke stukken. Avond verpest vooral door voorliegen tijdens 1e telefoontje. Dit kan echt niet!!!

, 12-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Helemaal top! Lekkere sushi!

, 08-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Crispybox viel erg tegen. Leek of de complete rol was gefrituurd. Grote brokken ook. De rest was prima !

, 06-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, maar heel erg slechte service. Het zegt genoeg dat dit de eerste keer is dat ik de moeite neem om een recensie te schrijven. Ik snap dat het druk is op een zaterdagavond, maar het is geen stijl om de klant voor te liegen aan de telefoon. Als de telefoon tenminste wordt opgenomen. - 80 min. na bestelling werd beweerd dat de bezorger onderweg was. - 110 min. na bestelling zou de bezorger gebeld worden en zou ik worden terug gebeld. Er is nooit gebeld.. - ruim 2,5 uur na bestelling stond de bezorger voor onze deur.

, 05-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben meer dan 2 uur op onze bestelling gewacht. Geen sorry, geen excuses, geen 'deze krijg je van ons' .... niets :-(

, 05-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kreeg de bestelling pas geleverd na 2 uur. Besteld om 17.42 en precies afgeleverd om 19.42. Ongehoord lang. Toen ik opbelde , werd me verteld dat de manater me zou bellen donderdag. Toen ik rond 4 uur gebeld werd ,zat ik in een vergadering en kon niet opnemen. Ik heb toen donderdag avond gebeld en zei de manager dat hij na de spits zou opbellen. Ook dat is niet gebeurd. Gisteren heb ik opnieuw gebeld naar het nummer en heb nadien weer niets gehoord. Ik vind zowel de levering als de followup om de zaak op te lossen beneden niveau.

, 04-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal gesproken erg tevreden, helaas deze keer allesbehalve. Deze bezorger belde niet aan toen hij er was, hij stuurde een smsje, terwijl de bel het gewoon doet. Stond niet voor de deur toen ik open deed, ik moest de straat op om hem te roepen. Daarnaast duurde het twee uur voordat de bezorger er was.

, 04-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb bijna 2uur moeten wachten op mijn bestelling. Ik zou een extra rol krijgen ivm lange bezorgtijd vorige keer maar die zat er ook niet bij. Ook waren de sushi's die warm moesten zijn koud. Erg jammer.

, 04-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee en een half uur moeten wachten. Ondertussen hebben ze niks laten weten en waren ze ook praktisch onbereikbaar. Toen ik ze wel één keer aan de lijn had kreeg ik te horen dat m'n bestelling "onderweg" was. Vervolgens nog een uur moeten wachten. Hierna weer onbereikbaar dus annuleren en ergens anders wat bestellen was geen optie. Belachelijk. Had erg graag van tevoren willen weten dat dit zo lang zou gaan duren.

, 03-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zonder enige waarschuwing duurde het anderhalf uur voor het bezorgd werd. :(

, 02-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Moest 50 min wachten op bestelling. De 2 warme snacks waren bijna volledig afgekoeld. Jammer. Smaak alle gerechten waren goed

, 02-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb al heel erg vaak bij mr sushi besteld. Ik heb het idee dat de bezorging iedere keer slechter wordt. Elke keer moet ik ontzettend lang wachten totdat mn eten er is. Gisteren is het eten op tijd bezorgd maar kreeg ik niet de sushi die ik besteld had. Toen ik dit telefonisch liet weten, werd er niet eens excuses aangeboden. Dit was de laatste keer bij mr sushi.

, 01-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging + extra roll gratis erbij!

, 30-10-2018

Kwaliteit:

Rating

, 30-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

50 min langer moeten wachten, er zelf achteraan moet bellen en dan nog de verkeerde bestelling in handen gedrukt krijgen. Ook aan de telefoon niet normaal te woord gestaan

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rond 17:00 studentenbox met loempia's en gratis tempura ebi roll besteld. Bezorgen duurde lang, maar dit kan gebeuren. Bij bezorging rond 19:00 was de gratis tempura ebi roll niet geleverd. Contact opgenomen met de vestiging. Medewerker zei helaas niks voor me te kunnen doen, behalve dat ik bij een volgende bestelling deze alsnog zou krijgen. Beetje vreemd dat ik opnieuw iets zou moeten bestellen om te krijgen waar ik in eerste instantie al recht op had. Doorgevraagd en kreeg hierna de manager aan de telefoon. Deze legde uit dat het erg druk was en dat daarom het resterende deel pas over +-1,5 uur bezorgd zou kunnen worden. Hiermee akkoord gegaan. Uiteindelijk deze beloofde bezorging helemaal niet meer ontvangen en ook is er geen contact meer met mij opgenomen. Wel vaker iets besteld bij Mr. Sushi, maar denk nu toch maar over te stappen op de I love sushi of iets dergelijks.

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was ok maar niet bijzonder maar duurde erg lang voordat het bezorgd werd: ongeveer 1,5 uur terwijl we zsm hadden aangegeven

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zaterdagavond besteld, na 1uur en 50 minuten heb ik geprobeerd te bellen, maar telefoon was bezet. Daarna via Facebook benaderd en heb ik de bestelling gecancelled. Rond 10 uur werd ik pas teruggebeld en gevraagd of bestelling er al was, want ze waren de bezorger kwijt die onderweg was naar ons. Uiteindelijk nooit iets ontvangen, niemand die van te voren belt om te zeggen dat het druk is en vertraagd. Dus zaterdag avond in afwachting en uiteindelijk zonder eten. Nu hopen dat het geld snel terug wordt gestort. Ga er niet meer bestellen helaas, want voorheen was dit mijn favoriet.

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was erg lekker en door de kortingscode en gespaarde punten ook goed betaalbaar! Bezorging was snel, zou het zeker aanraden hier te bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk, maar het duurde 1,5 uur voor we onze bestelling kregen. We hebben zelf moeten bellen, en toen hebben ze meteen iemand gestuurd op de fiets, dit was wel heel erg fijn. Het was fijn geweest als er even een (automatisch) sms’je of mailtje was geweest waarin was gezegd dat het erg druk was en lang zou duren, dit had veel frustratie gescheeld.

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb 1 uur en 45 minuten op mijn bestelling gewacht...

, 26-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi met n goeie vriendelijke service.😊

, 25-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij Smile Sushi waren we vaste klant en tot nu toe hadden we bij Mr. Sushi nog niet besteld. Het viel niet tegen. Goede kwaliteit en lekker vers. Doen we vaker.

, 25-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was zoals altijd van goede kwaliteit maar dit is al de derde keer in een paar maanden dat ik meer dan een uur moest wachten tot het er was. Om precies te zijn 1 uur en 25 minuten. Ik heb er nog achteraan gebeld of het misschien druk was, dat was niet zo. Op deze manier krab ik me wel achter de oren of ik hier nog een keer ga bestellen. Echt, ik ben geen zeur maar als het drie keer is gebeurd is dat gewoon geen incident meer.

, 25-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim twee uur gewacht op sushi (aantal malen gebeld, nee was echt al bijna onderweg...) Sushi verder wel prima, alhoewel Je kon merken dat vluchtig bereid was en lekker geschud onderweg. Of wij na al die keren nog weer gaan bestellen bij mr Sushi Groningen? Wie weet.. De vorige keren wel tevreden en bezorging op tijd.

, 25-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwam pas na ander half uur en er werd niet eens voor een compensatie gezorgd of iets.

, 25-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag om 15:00 uur besteld om er zeker van te zijn dat we om 20:00 uur onze sushi zouden hebben. Helaas om 20:40 uur pas geleverd, nadat ik twee keer moest bellen. Op mijn eigen initiatief pas een extra toevoeging aan onze maaltijd ontvangen uit coulance. Jammer, zeker omdat het eten echt wel lekker is.

, 24-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker!

, 23-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1,5 uur wachten op bestelling... :(

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en prima optijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Sushi

, 20-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim 1,5 uur gewacht

, 19-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was okay. Not perfectly rolled together and a bit plain.

, 16-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi! Eerste keer hier besteld, maar was van goede kwaliteit. Bezorging duurde langer dan verwacht (1 uur 15 minuten) op een maandagavond.

, 15-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed. Lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim 1,5 uur moeten wachten op de sushi. Desondanks smaakte het goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het zou leuk zijn als de sushi niet in grote plastic zakken zou komen maar in wat duurzamer materiaal! Verder, ontzettend lekker!

, 09-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag tegen half 3 een bestelling geplaatst met als bezorgtijd half 4. Tegen 4 uur was het nog niet bezorgd en toen meerdere keren gebeld om te kijken of de bestelling goed was doorgekomen. Telefoon werd niet opgenomen. Tegen kwart over 4 werd de bestelling bezorgd. De bezorging klopte helaas niet want kreeg een veggie rol ipv de veggie box. Geprobeerd hierover te bellen maar nog steeds geen gehoor. Erg jammer.. want normaal gesproken altijd goede ervaring.

, 09-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zaten helaas nog graatjes in de zalm, wat niet erg fijn eten is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is beter dan i love sushi in Groningen, maar wel redelijk standaard allemaal. De bezorgtijden zijn echt waardeloos. Afgelopen 3 keer de wachttijden: - 1:20 uur - 1:10 uur - 1:05 uur

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, maar sushi niet vers.

, 26-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi in een ruim Groninger studenten pakket en snel geleverd

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goedemorgen, ik wil toch graag reageren op mijn bestelling van gisteren. Na eerdere uitstekende ervaring gisteren weer bestelling gedaan. Na een uur werd ik gebeld dat het erg druk was en mijn bestelling klaar was maar de bezorger over 5 à 10 weer terug op de basis zou zijn en dan naar mij zou komen. Super netjes dat jullie belden en ik heb begrip voor drukte maar helaas werd de bestelling een kwartier later lauw tot koud bezorgd. Voor sushi geen probleem maar de gefrituurde garnalen smaakten echt niet meer omdat ze zo waren afgekoeld. Ook de crispyrolls waren niet erg lekker omdat ze lauw waren. We hadden gisteren trek dus hebben wel wat gegeten maar het was zeker niet zo smakelijk als het had kunnen zijn. Denk dat jullie de garnalen en crispyrolls misschien opnieuw hadden moeten maken om ze heet mee te kunnen geven aan de bezorger want nu was het echt niet goed. Jammer want de smaken zijn heerlijk van jullie producten. Met vriendelijke groet, Marise Swart

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Vers! Heel goed van smaak!

, 22-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hello. We didn't receive all of our food which we ordered. We only notices after we had dinner, but still we were missing edamame and chuka wakame salad. So 5e worth of food was missing from our order.. I hope we either get our money back or be compensated somehow.

, 17-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The delivery was exactly on the requested time. The person who delivered the food was very nice. The food was simply amazing. Keep up the wonderfull job mr sushi!

, 13-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

One of the items ordered (tuna crispy roll) never arrived despite as being ordered and paid.

, 13-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde 1,5 uur voordat het er was. Voor een woensdag vind ik dat wel erg lang.

, 11-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede prijs / kwaliteit.

, 09-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk. Bezorging duurde 1 uur. Bezorger geen wisselgeld bij zich, moest al mijn kleingeld bij elkaar schrapen in huis anders kon ik mijn bestelling niet krijgen. Had aangegeven dat ik met groot geld ging betalen. Beetje onhandig.

, 01-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd echt super lekkere sushi, zeker een aanrader. Ik bestel hier altijd. Tot nu toe echt wel de beste in groningen! En indien ze door de drukte later zijn met bezorgen, dan is de service ook erg goed en nemen ze even contact met je op.

, 28-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had om19.57 besteld. Daarbij ook aangegeven dat ik met 50,- zou betalen. 21.35 staat die bezorger pas voor de deur. Zonder wisselgeld. Dat vind ik wel veuls te lang. Alles was ook ijskoud. Dus rechtstreeks uit koelkast. Vaak krijg ik het en dan is het nog beetje warm. Supervers gemaakt. Maar het was wel weer erg lekker, zoals altijd. Ook tof dat je een extra roll krijgt als je rechtstreeks besteld en niet via thuisbezorgd.

, 27-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas mistte in de yakitorirol bij 2 stuks de kip. Evenals bij de ebi. Verder was het weer lekker.

, 27-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was echt heerlijk maar omdat het zo ongelofelijk druk was hebben we helaas 1.5 uur moeten wachten op onze bestelling. Eerdere keren waren jullie wel snel met bezorgen dus dit was wel een beetje een domper.

, 27-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat ik mijn losse sake niet heb mogen ontvangen. En dat er de keuze stond voor een sushirol maar dit pas gratis geleverd werd na het besteden van 25 euro. Deze dus ook niet ontvangen. Verder erg lekker! Genoeg wasabi, sojasaus en gember.

, 27-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal super lekker. Maar ik ben er gisteravond heel ziek van geworden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Was weer lekker zoals altijd :)

, 21-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks dat het zondag was, kreeg ik mijn bestelling super snel. Weer heerlijk gegeten, zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, genoeg, en voor een kleine prijs! En binnen een half uur bezorgd! Top!

, 16-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super slecht eten werd laat bezorgd moesten erg lang wachten! Personeel deed erg onaardig toen we erheen belden. Kwaliteit sushi was slecht niet meer als voorheen! Ik was een trouw klant bij jullie jammer dit was echt mijn laatste keer!

, 15-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas ging het weer (voor de 4/5e keer) mis. Allergisch voor komkommer en dit duidelijk vermeld bij opmerkingen. Maar toch een box krijgen waar bijna overal komkommer in zit en niet vervangen is, zonde!

, 14-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging precies op de afgesproken tijd en de shusi was heerlijk

, 12-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi prima, alleen jammer dat je een ‘zalm box’ besteld en je ineens tonijn sashimi erbij krijgt. Wij houden niet zo van tonijn, en dus jammer , want dit is niet wat we beste hadden

, 10-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze bestelling was niet compleet, gelijk gebeld en we kregen het afwezige gerecht nog bezorgd inclusief wat extras. Super service! En sowieso altijd weer erg lekker

, 09-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima echter wederom stokjes vergeten toe te voegen en geen sojasaus toegevoegd. Jammer iedere keer van dit soort kleine foutjes!

, 08-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kreeg te weinig geld terug.

, 06-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker, warme dingen apart verpakt en nog goed warm en knapperig

, 04-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Ik haal vaak bij MR.Sushi. Altijd vers en altijd lekker. Echter, dit keer viel de rijst uit elkaar, hij was mega plakkerig. De beloofde extra set sushi (gratis boven 17.99€ bestelling) was ook niet bijgeleverd... Toch ga ik de volgende keer weer hier bestellen!

, 02-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Soms rommelig, soms afgeraffeld. Smaak is wel goed

, 02-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en het was er snel.

, 29-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben een vaste klant!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!

, 28-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi maar 1uur en 45 min wachten is echt te lang.Bezorger verontschuldigde zich wel netjes.

, 26-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Ook de warme gerechten waren na bezorging nog warm en knapperig!

, 26-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en prima levering. Alles ging heel snel. Heel tevreden

, 24-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekker! Mooie aanbieding; gratis roll bij online bestelling. Helaas gember niet gekregen, wel betaald. Je krijgt er geen wasabi bij, ook jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Gebruiksvriendelijke website en erg lekkere sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rollen sushi beschadig. En 30 min te laat bezorgd.

, 21-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

4de keer hier eten besteld. Al de 2de keer dat het tegenvalt. De vis zag er niet vers uit. Binnen 20minuten bezorgd en dan toch de warme gerechtjes niet warm kunnen leveren.. (terwijl ik op een paar minuten afstand woon). Ik had het idee dat het eten allemaal al veel te lang geleden klaar was gemaakt. Mijn buik voelde na het eten ik ieder geval niet meer goed aan. Ik ben wel klaar met deze zaak. Liever een paar euro meer betalen dan steeds te gokken hoe de kwaliteit dit keer zal zijn

, 14-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Sushi! En top service (vorige keer al en nu weer). Bezorging was heel snel, dus wat dat betreft 5 sterren, maar wel echt een mega chagerijnige bezorgster helaas. Dan begin je toch net even wat minder lekker aan de heerlijke sushi's.

, 12-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De eerste keer dat ik hier bestelde was ik niet helemaal tevreden. Dit keer is het een heel ander verhaal: De sushi was heel netjes verpakt, bezorging keurig op tijd en het smaakte me heerlijk. Ik ben blij dat ik het nog een kans heb gegeven!

, 12-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker! Alleen de tempura ebi was dit keer helaas niet warm en er lag nog een overgebleven stukje vershoudfolie op de sushi..

, 10-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Over het algemeen altijd goede ervaringen met mr. sushi. Helaas deze keer iets minder. Meerderheid van de sushi was erg lekker en vers behalve de maki's met tonijn en de roll met tonijn uit de Groningse studenten box waren niet lekker! Er zaten allemaal witte stukken en draden in het tonijn en het was enorm taai. Zo taai dat we het niet wegkregen en weggegooid hebben. Erg zonde van het geld.

, 07-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 18:49 besteld en gekozen voor zsm bezorgen, de eerst volgende optie daarna was om 19:30 (dus dan moet het er voor 19:30 toch echt zijn. Bestelling kwam pas rond 20:00. 2 keer geprobeerd te bellen om te kijken waar de bestelling bleef maar kreeg toen een automatisch bericht: “er is niemand telefonisch beschikbaar”

Reactie van Mr. Sushi:Beste, wij hebben zojuist contact met u gehad :)

, 03-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, goede kwaliteit sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!

, 29-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is prima te doen. Kwalitatief een tikkeltje minder dan de ietswat duurdere zaken in Groningen. Bezorger was heel snel. Een deel was wel slordig in een te klein bakje gepropt: alles plakte aan elkaar vast en ik kreeg de sushi zo niet in 1 geheel uit het bakje

, 28-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker

, 27-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker vers en vriendelijke bezorger

, 25-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nadat mijn bestelling eerst niet compleet was, is dit later dubbel en dwars goed gemaakt. Super service en de sushi is van zeer goede kwaliteit :)

, 21-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden om 18.00 uur besteld. Om 18.20 uur maar eens even gebeld waar onze bestelling bleef. Het was nogal druk werd gezegd. We zouden iets extra’s krijgen en het zou snel worden bezorgd. Uiteindelijk pas om 18.40 uur bestelling ontvangen, zonder iets extra’s. Jammer al de 2e keer dat ons dit overkomt. We betalen er genoeg voor maar worden niet als een goede gast behandeld. Ik ben zeer teleurgesteld over hoe ik te woord ben gesteld aan de telefoon. Op mijn vraag waarom ze mij niet even gebeld had werd gezegd dat ze net van plan was... sorry maar geloof er niets van.

Reactie van Mr. Sushi:Beste, wij hebben zojuist contact met u gehad :)

, 16-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze nieuwe favorite sushi! De vis smaak vers en de sushi ziet er goed uit. Geen 5 sterren omdat de warme gerechten naar mijn mening iets beter kan. Bezorging altijd netjes wel ongeveer 50 tot 60 min wachttijd maar als je dat weet kun je er rekening mee houden. Ga zo door wij zijn blij met mr sushi!! ( en je spaart punten bij iedere bestelling bij een volle kaart krijg je korting. En krijgt bij besteding van een x bedrag gratis sushi altijd leuk )

, 13-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We misten helaas 1/3 van onze bestelling, na belletje werd dit nog wel gebracht...

, 11-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The best altijd top kwaliteit! De enige beste sushi ever!!! Altijd lekkee vers en warm😊 zeker een aanrader

, 11-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was erg goed van smaak en zeer vers! Wel was de afwerking iets minder dan de vorige keer dat we besteld hebben (hier en daar vielen de urumaki wat uit elkaar). Ik zou Mr. Sushi zeker aanraden aan mijn vrienden en collega's, helemaal gezien de goede prijs-kwaliteit verhouding. :)

, 09-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goede sushi! Alleen maar 1 paar stokjes en 3 besteld.

, 09-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Wel okee, maar sommige rijstkorrels waren nog niet gaar..

, 04-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde ruim een uur. Kan gebeuren uiteraard, maar geef dan niet aan dat het er gemiddeld met 25 minuten is... Tevens was de bestelling niet compleet.

Reactie van Mr. Sushi:Beste Vincent, wij hebben zojuist contact met u gehad :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb al meerdere keren Sushi besteld bij Mr. Sushi en elke keer ben ik weer heel tevreden. Allereerst is de service erg goed en wordt er altijd snel bezorgd. Gister werd ik zelfs opgebeld of ze al eerder konden leveren dan de eigenlijke tijd. Natuurlijk vond ik dat geen probleem. Daarnaast is de Sushi zelf erg lekker en altijd vers. Ik ben groot fan van de crispy rolls. Die zijn nergens zo lekker als bij Mr. Sushi. Verder is de hoeveelheid Soja Saus die je bij je bestelling krijgt meer dan voldoende, zodat je niet nog zelf bij moet vullen. Mr. Sushi is zeker een grote aanrader.

, 03-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor afhaal/bezorg goede sushi. En ik denk zelfs de beste van Groningen. En tot nu toe, en ik heb al bijna 10x besteld, altijd op tijd! Top!

, 03-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goede, lekkere en verse sushi!!! Wordt snel bezorgd! Zeker een aanrader!

, 03-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi werd keurig op tijd bezorgd! Ook de smaak en kwaliteit was erg goed!! Ik zou het zeker aanraden als je sushi wilt bestelllen.

, 03-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en snelle levering. ga hier zeker vaker bestellen

, 01-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect.

, 31-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!!

, 31-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De surprise box was erg lekker! Goed concept

, 31-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer heerlijk sushi gegeten.

, 13-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen hier regelmatig en het is eigenlijk altijd goed. Alleen de bestelling van vanavond viel toch echt wel tegen. - We hebben ‘karige’ sushi gegeten doordat we genoodzaakt waren om de avocado eruit te halen, deze was nog lang niet rijp. - Wat ook jammer was is dat de staart van de garnaal in de rol zelf verwerkt zat, terwijl deze normaal gesproken als uiteinde van een rol fungeert. - Daarnaast leek de tonijn ook niet vers meer in tegenstelling tot wat we normaal eten van jullie. Dit was jammer gezien we normaal veel beter van jullie gewend zijn.

Reactie van Mr. Sushi:Beste Peperkoorn, wij hebben u zojuist telefonisch gesproken en uw klacht opgelost :) Karlijn

, 12-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Top Sushi! Toen we aankwamen om het op te halen, waren ze nog bezig met de laatste sushi vers aan het te bereiden. Ik kom zeker terug!

, 12-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal erg goed, beste bezorgsushi in de stad maar helaas viel het dit keer erg tegen. Salmon crispy sushi besteld, kregen de tuna variant.. kip sate stokjes waren koud en van de soft shell box was de spicy tuna echt veel te spicy en de Salmon juist erg smakeloos. Bestellen er erg vaak maar dit keer helaas geen succes.

, 11-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Redelijk laat op de avond besteld (20.45). Snelle bezorging en sushi smaakte lekker en vers!

, 11-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De vega roll viel al uit elkaar voordat ie uit de doos was en er was veel te weinig soja saus. Overige saus was wel goed. Bezorging mooi op tijd

, 10-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Opnieuw hele lekkere sushi en bijgerechten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was mooi op tijd, echter zag de tonijn wat bruin van kleur ipv roze/rood wat het normaal heeft. De soja was ook enorm zout. Vorige keren lekkerder gegeten.

, 01-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, genoeg en warm als het warm moest zijn. Was goed!

, 30-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom zeer tevreden. Er was deze keer een rol vergeten, maar dit werd super opgelost! Wij bestellen zeker weer! Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten, lekker als altijd. Bezorging duurde 1 uur en 20 minuten. De crispy rolls waren daardoor bijna koud.

, 28-04-2018

Kwaliteit:

Rating

, 26-04-2018

Kwaliteit:

Rating

gewoon top

, 26-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit die je verwacht van bezorg sushi. Duurde dit keer wel langer dan de afgelopen keren, toen binnen half uur bezorgd, duurde nu bijna een uur. Al met al gewoon prima bezorg sushi

, 25-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snelle bezorging en heerlijke sushi, aanrader!

, 24-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd een goede ervaring bij Mr. Sushi. Zorgvuldig bereid en uitstekende kwaliteit! Bezorging netjes op tijd. Bedankt!

, 22-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

-Sushi was lekker! Dankjewel! Maar de bezorging duurt meer dan 50 minuten😁

, 15-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi en op tijd geleverd!

, 14-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en veel keuze! Rijkelijk gevuld en voor vega ook veel keuze!

, 14-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, super snel geleverd, hele vriendelijke bezorgers! Gaan zeker weer een keer bestellen bij Mr.Sushi.

, 12-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is lekker alleen de bezorger was heel bod aan dr deur

, 11-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi smaakte prima, maar de iets duurdere concurrent heeft het nét wat smakelijker. Sojasaus bakjes die dichtgemaakt zijn met plastic voor bezorging lekten wat over de eetstokjes, beetje jammer. Verder wel oké.

, 11-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte levering en lekkere sushi. Helemaal prima.

, 10-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The first time I ordered sushi, I was really happy with the sushi. There was a lot of ginger and soy sauce with it and it was really delicious. This second time, there was only one really really small, not even full cup of ginger with it, even though I ordered two of them. The soy sauce was also way less than last time and not enough. Additionally, the zalm and tuna wasn’t raw fish, but cooked one instead. At least, the delivery was on point with time :)

, 10-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Vandaag diverse rollen sushi gehaald. Heerlijk gegeten, alles was naar wens. Voor afhaal zeker een aanrader!

, 10-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere sushi, helaas 60min moeten wachten terwijl ik in de binnenstad woon.. ook niet over gecommuniceerd dat het later zou worden, erg jammer!

, 09-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde dik een uur voordat het er was, het was wel heerlijk!

, 09-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat er was, was heel lekker, maar helaas ipv Tamago was een setje Inari geleverd en de gratis handroll zat er niet bij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu twee keer besteld bij mr. Sushi en twee keer top! De ebi tempura rol was zelfs nog warm bij bezorging. De service is ook perfect. Wij hadden voor een bepaalde tijd besteld, maar wegens drukte werd het een kwartiertje later. Hier zijn we heel netjes over geïnformeerd.

, 03-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Superr verse sushi en hapjes waren nog mooi warm. Voor herhaling vatbaar!!!!!!!!!!

, 02-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grote porties, heerlijke sushi en erg vers!

, 02-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede snelle bezorging en erg lekkere sushi

, 29-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De tempura garnalen waren helaas koud...

, 28-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The best sushi in Groningen! Best quality, affordable prices and great customer service. Thanks for making my study nights better :)

, 28-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gemengde sushibox die ik had besteld zag er heel aantrekkelijk uit en wij vonden de inhoud stuk voor stuk heerlijk. Daar komt bij dat de bezorging perfect op tijd was. Ik ben heel tevreden.

, 27-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gemiddelde kwaliteit sushi, niet denderend.

, 27-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn nieuwe favoriete sushizaak! Top en Duncan bezorger heeft t netjes afgeleverd

, 26-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten

, 26-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi! Heel vers en originele combinaties! Een aanrader dus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superkwaliteit, eindelijk een goede sushi bezorger in Groningen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sooooo yum it was fresh and warm Omg the best sushi ever

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekkere verse sushi, voor ons de beste in Groningen. Het is bijna jammer dat hij tegenover m'n huis zit, waardoor ik denk ik wekelijks móet bestellen. Aanrader!

, 24-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere sushi en het was binnen het uur bezorgd. Snaakte ook lekker vers! Ik had de ebi tempura roll en de crispy box!

, 24-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt veel te weinig sojasaus en wasabi!! Voor 80eu sushi besteld en sojasaus voor de helft gekregen.

Reactie van Mr. Sushi:Beste Chenise, excuus! Wij zullen hier voortaan rekening mee houden :) Karlijn

, 24-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prijs kwaliteit verhouding was goed. Iets te veel rijst om de sushi, waren hele dikke stukken.

, 23-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was ontzettend lekker! Genoten van mijn box!

, 21-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel geleverd. Het was heerlijk. Hier ga ik vaker sushi bestellen.

, 16-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd, super lekkere en verse sushi !!

, 15-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Voor de eerste keer afgehaald. De sushi zag er fris uit, vond de smaak tegen vallen, zat weinig smaak aan.

, 15-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en snel geleverd! Echt top

, 13-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk incl. gratis extra rol. Zeker genoeg en lekker gegeten.

, 12-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel snelle bezorging. Soft shell roll heerlijk vers, tempura roll (gratis) klein beetje minder. Tevreden over prijs-kwaliteit verhouding!

, 12-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was er in een half uur, lekkere sushi. We hadden de Groningse studentenbox besteld.

, 12-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waanzinnige sushi!

, 12-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle geleverd, crispy rolls waren nog warm. Heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super tevreden, binnen een half uur bezorgd lekker warm qat warm moest zijn en was echt heerlijk! Aanwinst voor de stad Groningen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, lekkere prijs, snelle bezorging.

, 11-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk alleen deze x meer dan een uur wachten! 2x crispy roll besteld en maar 1x ontvangen, beetje zonde van het geld!

, 10-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veeel te weinig soja saus. Sushi was verder wel prima.

, 08-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker en snel bezorgd :)

, 07-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushirijst niet lekker vieze sojasaus

, 07-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijke sushi! Een aanrader wat ons betreft!

, 06-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen een half uur hadden we onze sushi. Het was erg lekker en smaakte vers! Ook was er voldoende sojasaus, wasabi en gember. Al met al erg tevreden!

, 06-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkkeerrr hoor

, 06-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel snelle bezorging, fijn! Met klein potje gember en genoeg sojasaus en wasabi. De kwaliteit van de sushi was goed, alleen ik kreeg een California roll ipv een LA (sake) roll..

, 05-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Top sushi (studentenbox)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en netjes bezorgd, en de sushi was heerlijk. Ik ga zeker vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgen duurde erg lang. Mijn trek was eigenlijk al verdwenen. Had zo snel mogelijk gekozen en de sushi kwam nog later dan de eerste tijd keuze die ik kon opgeven. Miss is het handig als jullie aangeven hoe lang je ongeveer op je bestelling moet wachten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mr. Sushi never disappoints! The Crispy roll box and tempura ebi roll were super delicious. Fast delivey!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk! Bezorging duurde even, maar hier was keurig over gebeld.

, 04-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeeerrrrllliiijjjjjjkkkkk

, 04-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk, maar het duurde erg lang voordat het bezorgd werd!

, 03-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit sushi is prima, maar alles was ijskoud toen het na 1,5 uur werd bezorgd. Jammer!

, 02-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. De rijst had een zoete overheersende smaak. En te weinig soja saus. Was niet geweldig.

, 02-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten! Top

, 01-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!! Mijn nieuwe favoriete sushi tent :D

, 01-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke sushi! super vers en echt heerlijk, een van de beste sushi die ik ooit heb gehad bezorging ook, snel en vriendelijk

, 01-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi & snelle levering! Crispy rolls waren ook bij aflevering nog steeds warm en krokant, heerlijk!

, 01-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, lekkere vis, snel bezorgd. Alle lof voor me sushi!

, 01-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!!!! Dit keer alles top 👍

, 28-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste sushi die ik ooit heb gehad !!!

, 26-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst sushi besteld en gegeten. Gebruiksvriendelijke bestelsite. Eten is smakelijk en aantrekkelijk opgemaakt. Netjes in bakjes. Keurig bezorgd. Prima kennismaking!

, 26-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging werd keurig van te voren gebeld dat het langer duurder. Na half uur weer gebeld omdat ik dacht dat er toch wat mis gegaan was. Bezorger was echt onderweg en keurige oplossing geboden voor de vertraging. Goede service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb hier nu 2x besteld. Beide keren ruim een uur gewacht op het eten, dus houd daar rekening mee! Sushi is prima, maar raad de “warme” gerechten niet aan. Beide keren gewoon koud! Bijzonder, want ik woon serieus twee straten verder. Kennelijk ligt het eten dan te lang te wachten bij Mr. Sushi zelf. Tijdens de tweede bestelling heb ik teruggebeld, vanwege de koude kip maar ook omdat ze een hele box waren vergeten. Kreeg geen eens excuses en kon nog een extra uur wachten op de nalevering. Dit was voor mij de laatste keer dat ik bestelde bij Mr. Sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Erg vers en niet te plakkerige rijst. Wij gaan zeker nog een keer bestellen. Bezorging binnen een half uur, top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu inmiddels een paar keer hier besteld, de eerste keer was voor half 1 , werd ik om half 1 gebeld dat het niet kom want ze gaan pas om 1 open en bestelling was al om 11 uur geplaatst, en gister avond had ik ee verzoekje om de zalm en tonijn voor iets anders want ik lus zalm en tonijn niet rauw .. kreeg ik het maki setje gewoon zoals vermeld 😅 helft van de sushi weg gegooid!

, 25-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde drie kwartier en had neergezet om graag te kloppen werd er toch aangebeld. Eten was heerlijk!

, 24-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie bezorging en echt verse sushi! De crispy salmon rolls zijn een echte aanrader. Voor herhaling vatbaar!

, 23-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Edamame waren niet heel lekker, wel veel. Sushi was ok, sashimi wel lekker.

, 21-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was erg lekker! Bij uitzondering bezorgd buiten het bezorg gebied. Dus een plus. Duurde wel een uur maar dat is vergeven. De wasabi viel wat tegen qua kleur en structuur. Smaak was wel goed. Goede porties voor een goede prijs. Betaal normaal bijna 2x zo veel. Als jullie het bezorg gebied uitbreiden naar 9746 hebben jullie er vaste klanten bij!

, 20-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi, goed van smaak en snel klaar :) alleen het zeewier is taai.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, was er ook heel snel!! Tevreden

, 19-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi. Wat mij betreft de beste afhaalsushi van Groningen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke betaalbare sushi. Bezorger was exact op de vooraf geselecteerde bezorgtijd aanwezig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vooruit besteld. Eten was precies op tijd, wat warm moest zijn was nog lekker warm. Lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super lekker!!!

, 18-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger had de tank leeg van de scooter dus was een beetje laat maar dat werd weer goed gemaakt door de goeie sushi we hebben er van genoten

, 18-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het plaatsen van een bestelling is heel gemakkelijk. Het bezorgen duurde misschien aardig lang (2uur op een vrijdag avond, maar dat zijn we gewend als we sushi bestellen). Wat ik echt fijn vond is dat we netjes werden geïnformeerd na een uurtje wanneer de bestelling ongeveer zou komen! Helaas waren ze de mini loempia's vergeten en hebben we er direct achter aan gebeld, er werd binnen een uur de loempias (met een dubbele portie extra) gebracht! Dus al met al een super fijne service gehad! Wij vonden de sushi ook heerlijk! Tot nu toe het lekkerste waar we besteld hebben. Wij zullen hier zeker vaker bestellen. Fijn dat mr sushi naar Groningen is gekomen!

, 17-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op het eerste gezicht zag het er prima uit. Wel vond ik dat een aantal klein gesneden waren. De spicy tuna maki is anders dan wordt aangegeven op de foto. Wellicht een punt van verbetering, de rijst mag minder zoet! Al met al een lekker nieuw ervaring!

, 17-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld bij Mr. Sushi en dat is goed bevallen. De sushi was van goede kwaliteit en toch betaalbaar. De bezorging kwam een kwartier later dan gepland, maar we werden hier netjes over geïnformeerd. Ik zou hier opnieuw bestellen.

, 16-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heel lekker, zeker aan te raden

, 15-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Lekkere verse sushi en vriendelijk personeel

, 14-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-02-2018

Kwaliteit:

Rating